Maharihsi Mahesh Yogi - TM

A Rio elit rendőrség egy csoportja a Transzcendentális meditációt sajátítja el, a David Lynch Alapítvány támogatásával.Rió elit rendőrség
Az elit brazil rendőri egység tagjai, egy túszejtést hárító gyakorlat közben, a központi autóbusz-állomásnál Rio de Janeiróban. A kép október 1, 2015-ben készült (AFP Photo / Tasso Marcelo).
Az eredeti cikk...


November 21, 2015
Rio de Janeiro (AFP) – Egy 400 főből álló elit rendőri csoport Rio de Janeiróban, mint a jövő évi olimpiai játékok házigazdájának városa, meditációs osztályokat hozott létre, hogy segítsen a rendészeti munka stressz kezelésében.
Ha hasznosnak bizonyul a program, akkor ki fogják terjeszteni a TM elsajátítását a Riói katonai rendőrség összes tisztjére, valamint vezérkarra – írja a Folha de Sao Paulo újság szombati számában idézvén Robson Rodrigues, ezredes szavait: "Egy kevésbé stresszes rendőr, nem fog feleslegbe lövöldözni a bevetések során."

Kevesebb, mint egy év van hátra az olimpiától, közben a Riói közbiztonság továbbra is komoly kihívás előtt áll.

A elit brazil rendőrséget jelenleg francia oktatók képzik, hogy meg tudják megvédeni az olimpiát. Félő, ahogy mondják, hogy hasonló véres terrortámadást fognak megkísérelni az olimpia helyszínén, mint amilyen a héten volt Párizsban, ezért a rendvédelmi szervek mindent megtesznek, hogy ez ne történhessen meg.
Folha de Sao Paulo nevű újság cikke kiemeli, hogy a rendészeti szervek TM tanfolyam költségeit, a David Lynch Alapítvány biztosítja.
A David Lynch Alapítvány alapítója maga a híres filmrendező David Lynch, aki többek között
"Mulholland Drive – Sötétség útja", c. filmet vagy a népszerű "Twin Peaks" televíziós sorozatot rendezte.

Az eredeti cikk:

https://www.yahoo.com/news/hum-guns-rios-elite-police-meditate-peace-mind-161737158--oly.html?ref=gsDíjmentes előadás a TM technikáról.

Tájékoztató előadást tartok a TM technikáról, majd igény szerint tanfolyamot tartok Budapesten és a főváros környékén, egyeztetett időpont alapján.

Szenes Károly TM® tanár.

Elérhetőségeim:
Mobil: 06 20/526-3034
E-mail: szenes.karoly[KUKAC] freemail.hu

Ha többet szeretne megtudni a TM® -ről, kérem, forduljon bizalommal hozzám.TM oktató: Szenes Károly

TM - tanár


"Maharishi Mahesh Yogi Transzcendentális Meditáció® technikáját több mint két évtizede gyakorlom és oktatom. Tiszta szívemből és teljes hittel vallom, a legtöbbet önmagunkért, családunkért, nemzetünkért, a nemzetek közösségéért és a környezetünkért a TM® technikájának gyakorlásával tehetünk. Létezésünk beteljesedése a rend, a szeretet és a béke növekedésével biztosítható. Mindezt, a TM® technika rendszeres gyakorlása biztosítja számunkra, nap, mint nap…"

Transzcendentális Meditáció® tanfolyam:


Jelentkezés a díjmentes Transzcendentális Meditáció előadásra:


A korlátozott helyfoglalás miatt, kérem kattintson a lenti "Register Now!" gombra, majd a "Register" gombra és jelentkezzen be az űrlapon. Jelentkezése a "Complete Registration" gombbal véglegesedik. Köszönöm, megtisztelő figyelmét!


Elérhetőségeim:
Mobil: 06 20/526-3034
E-mail: szenes.karoly[KUKAC] freemail.hu

Híres és ismert emberek, akik megtanulták a TM-et.

 Folytatás...