Maharihsi Mahesh Yogi - TM

Szenes Károly TM - tanárSzenes Károly Szenes Károly Szenes Károly

"Maharishi Mahesh Yogi Transzcendentális Meditáció® technikáját 1984-ben sajátítottam el. A TM technika megtanulása előtt nagyon érdekelt a keleti filozófia és ezen belül a jóga. Hosszabb, rövidebb ideig jógáztam, könyvből tanulva, de nem éreztem oly sorsdöntő változást rajtam vagy magamban. A TM megtanulása után, azonban elkezdtem érezni és tapasztalni e technika jótékony hatásait. Az elmém tisztább lett. A közép iskolai és főiskolai tanulmányaim folyamán, a tanulási teljesítményem határozottabb és hatékonyabb lett, a vizsgadrukk alig hatott rám. Az egészségem és az immunrendszerem megerősödött, ez a fizikai és a szellemi tevékenységeimen jól látszódott. A társas kapcsolatokban is javulást tapasztaltam, igaz a TM előtt is jó kapcsolatokat ápoltam szeretteimmel és a környezetemmel. Az elkövetkezendő években egyre jobban érlelődött bennem, hogy a TM technika az a módszer, mellyel az egyén éa a közösség minden baja, kínja egy nagyon egyszerű módon helyrehozható. Nem kell erőlködni, nem kell sokat fáradozni, nem kell győzködni vagy hinni a TM-ben. Csak le kell ülni és a TM mély nyugalma rendező hatással lesz az élet minden területére.
Ezen eredmények láttán döntöttem úgy, hogy 1990-ben elvégzem a TM tanári tanfolyamot és igyekszem e tudás megosztani a környezetemmel. A 91'-es év első felében elsősorban Szeged, majd a rákövetkező években Debrecen, Miskolc és Szolnok környékén tanítottam legtöbbször. TM központot vezettem: Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Miskolcon és Szolnokon. Családot alapítva a TM tanításom mozgékonysága nagymértékben lecsökkent. Természetesen, ma is mindenkinek ajánlom, hogy tanulja meg ezt a csodálatos technikát. Az elmúlt két évtizedben sokan, akik megtanulták és gyakorolják e technikát, látván e technika jótékony hatásait TM tanárokká váltak és tanítják ezt a környezetükben. Debrecenben, Szegeden, Pécsett és más nagy városokban már helyileg van képzett TM tanártársam, akihez bátran fordulhatnak TM tanfolyam ügyben.
Tiszta szívből és teljes hittel vallom, a legtöbbet önmagunkért, családunkért, nemzetünkért, a nemzetek közösségéért és a környezetünkért a TM® technikájának gyakorlásával tehetünk. Létezésünk beteljesedése a rend, a szeretet és a béke növekedésével biztosítható. Mindezt, a TM® technika rendszeres gyakorlása biztosítja számunkra, nap, mint nap…"

Szenes Károly TM® tanár.
MSCI TM oktató, Közgazdász, Web programozó...Díjmentes előadás a TM technikáról.

Tájékoztató előadást tartok a TM technikáról, majd igény szerint tanfolyamot tartok Budapesten és a főváros környékén, egyeztetett időpont alapján.

Szenes Károly TM® tanár.

Elérhetőségeim:
Mobil: 06 20/526-3034
E-mail: szenes.karoly[KUKAC] freemail.hu

Ha többet szeretne megtudni a TM® -ről, kérem, forduljon bizalommal hozzám.TM oktató: Szenes Károly

TM - tanár


"Maharishi Mahesh Yogi Transzcendentális Meditáció® technikáját több mint két évtizede gyakorlom és oktatom. Tiszta szívemből és teljes hittel vallom, a legtöbbet önmagunkért, családunkért, nemzetünkért, a nemzetek közösségéért és a környezetünkért a TM® technikájának gyakorlásával tehetünk. Létezésünk beteljesedése a rend, a szeretet és a béke növekedésével biztosítható. Mindezt, a TM® technika rendszeres gyakorlása biztosítja számunkra, nap, mint nap…"

Transzcendentális Meditáció® tanfolyam:


Jelentkezés a díjmentes Transzcendentális Meditáció előadásra:


A korlátozott helyfoglalás miatt, kérem kattintson a lenti "Register Now!" gombra, majd a "Register" gombra és jelentkezzen be az űrlapon. Jelentkezése a "Complete Registration" gombbal véglegesedik. Köszönöm, megtisztelő figyelmét!


Elérhetőségeim:
Mobil: 06 20/526-3034
E-mail: szenes.karoly[KUKAC] freemail.hu

Híres és ismert emberek, akik megtanulták a TM-et.

 Folytatás...