Maharihsi Mahesh Yogi - TM

Maharishi Védikus Tudománya


Maharishi Védikus Tudománya programok a Természeti Törvények teljes és időtlen tudását képezik, melyek forrás az ősi Indiai Védikus hagyomány. Maharishi Mahesh Yogi korunk legnagyobb Védikus tudósa, a több ezer éves, régi szétszórt védikus irodalmat egy tökéletes, egységes tudománnyá szervezte. Kiderült, hogy a Véda és a védikus irodalom nem régi könyvek gyűjteménye vagy ember által szerkesztett filozófiák gyűjteménye, hanem maga a végtelen tudás, maga a végtelen szervező erő.

Maharishi Védikus Tudomány tudományosan bizonyított technikákat és technológiákat alkalmaz annak érdekében, hogy az egyéni és kollektív élet összhangba kerüljön a Természeti Törvényekkel és ezáltal növekedjünk az élet minden területén a tökéletesség irányába. Az alkalmazott alapvető technika a Maharishi Transzcendentális Meditáció gyakorlata képezi és a ráépülő tudati technológiát a TM-Szidhi gyakorlatok biztosítják. A Maharishi Védikus Tudomány programok, olyan gyakorlati technológiák, melyek az életünk teljes skáláját lefedik. Az egyén életétől, a társadalom minden részét felölelve, a szűkebb és tágabb környezetünkig. Maharishi Védikus programjai a következő területeket fejleszti tökéletessé:

 • Védikus Egészségügy
 • Védikus Oktatás
 • Védikus Kormányzás
 • Védikus Tudományok
 • Védikus Jog, Törvénykezés és Rehabilitáció
 • Védikus Ipar
 • Védikus Gazdaság
 • Védikus Vezetés (Menedzsment)
 • Védikus Hon- Védelem
 • Védikus Mezőgazdaság
 • Védikus Építészet
 • Védikus Asztrológia
 • Védikus Zene
 • A Maharishi Hatás

MAHARISHI MESTERTERVE:


A CÉL: Az egész világ újjáépítése.

A jelenlegi emberhez nem méltó állapotokat, az emberi létezés belső és külső újjáépítésével tudjuk megoldani.

A belső élet dicsőítése:


Maharishi_TranscendentalMeditation - Magasabb tudati állapotok megvalósítása
- Nemes emberi minőségek és az üdvösségtudat kivirágzása az elménkben és a szívünkben
- A Természet tápláló támogatásának elnyerése belülről, melynek eredménye - boldogság, béke és beteljesítő fejlődés.

Mindezeket a nemes célokat Maharishi Transzcendentális Meditációja és TM-Szidhi programja, valamint a Maharishi Védikus Tudományának gyakorlati módszereivel érhetjük el. Ezen módszerek és eszközök segítségével tudjuk, az egyén tudati fejlődését biztosítani, valamint megteremteni a teljes összhangot a Természet örök Törvényeivel.

A külső élet dicsőítése:


MaharishiSthatpatyaVeda- Tökéletes települések, falvak, városok és nagyvárosok építése a Mahrishi Szthápatja Véda Tudománya segítségével...
- Világméretű zöld forradalom megindítása, mellyel a világ meg nem művelt földterületeinek megművelése a Maharishi Védikus Mezőgazdaság alapelveinek felhasználásával...
- A szegénység megszüntetése a világból, Maharishi programjaival...
- Világméretű vidékfejlesztés és városmegújhodás megvalósítása...
- Gazdasági egyensúly megvalósítása világszerte a Maharishi Világméretű Kereskedelme által...
- Tökéletes oktatás megvalósítása a Maharishi Védikus Tudományának és módszereinek felhasználásával...
- Tökéletes egészség biztosítása a Maharishi Ájurvéda segítségével...
- Rendezettség, összhang és a természet egyensúlyának megteremtése minden egyén és nemzet számára a Maharishi Gandharva Véda által...
- Legyőzhetetlen honvédelem megteremtése minden nemzet számára a Maharishi Dhanúr Véda segítségével...
- Tökéletes kormányzás kialakítása minden országban a Természet kormányának mintájára...
- A földi létezés számára legtáplálóbb hatás biztosítása, mely folyamatosan biztosítja a fejlődés törhetetlen erejét, megszüntetvén a világban létező összes romboló erőt és jelenséget...

Angol nyelvű bemutató Maharishi programjairól:

Part 1: Introduction to Global Good News. Introduction to the Maharishi's Programmes section of Global Good News. In this part His Holiness Maharishi Mahesh Yogi speaks about Vedic Health Care, Vedic Education, Vedic Administration, Introduction to Vedic Science, and Introduction to Vedic Mathematics.

Part 2: In this part His Holiness Maharishi Mahesh Yogi speaks about Vedic Law, Justice and Rehabilitation, Vedic Industry, Vedic Economy, Vedic Management, and Vedic Defence.
Part 3: In this part His Holiness Maharishi Mahesh Yogi speaks about Vedic Agriculture, Vedic Architecture, introduction to Vedic Astrology - the Jyotish and Yagya Programmes, Vedic Music - Gandharva Veda, introduction to The Maharishi Effect, Introduction to creating World Peace through Maharishi's programmes.
Part 4: His Holiness Maharishi Mahesh Yogi speaks about Vedic Culture - Global Culture, Maharishi in the World Today, and a Conclusion.
TM oktató: Szenes Károly

TM - tanár

"Maharishi Mahesh Yogi Transzcendentális Meditáció® technikáját több mint két évtizede gyakorlom és oktatom. Tiszta szívemből és teljes hittel vallom, a legtöbbet önmagunkért, családunkért, nemzetünkért, a nemzetek közösségéért és a környezetünkért a TM® technikájának gyakorlásával tehetünk. Létezésünk beteljesedése a rend, a szeretet és a béke növekedésével biztosítható. Mindezt, a TM® technika rendszeres gyakorlása biztosítja számunkra, nap, mint nap…"

Transzcendentális Meditáció® tanfolyam:


Jelentkezés a díjmentes Transzcendentális Meditáció előadásra:


A korlátozott helyfoglalás miatt, kérem kattintson a lenti "Register Now!" gombra, majd a "Register" gombra és jelentkezzen be az űrlapon. Jelentkezése a "Complete Registration" gombbal véglegesedik. Köszönöm, megtisztelő figyelmét!


Elérhetőségeim:
Mobil: 06 20/526-3034
E-mail: szenes.karoly[KUKAC] freemail.hu

Híres és ismert emberek, akik megtanulták a TM-et.

 Folytatás...